,
Perberesit:
- 500 gr makarona Linguine
- 100 gr karkaleca
- 100 gr kallamare
- 100 gr sepje
- 200 gr domate
- 1 qepe e vogel
- 1 tufe borzilok
- 2 thelpinj hurdher
- 50 ml vaj ulliri
- kripe ,piper
Ne nje tenxhere vendosim makaronat te zjejne dhe ne nje tenxhere tjeter pergatisim salcen,
Ne tenxheren e salces hedhim vajin e ullirit qepen e grire dhe hurdhrat dhe i skuqim per pak sekonda,
Me pas hedhin ne te salcen e domates borzilokun e grire, frutat e detit te pastruara dhe te prera , kripen piperin dhe e leme salcen te zieje per 5-7 min,
Ne kete kohe dhe makaronat jane gati i kullojme dhe ua shtojme salces,
Ne fund mund ti shtojme djathin kackavall dhe pjata eshte gati,
Ju befte mire ,
Comments
Post a Comment