Perberesit per person:
Rahim vezet ne nje ene derisa te arihet nje mase homogjene , nderkohe vendosim ne zjar nje tikan qe nuk ngjit me pak vaj dhe pasi eshte nxehur hedhim spinaqin te sbutet per 1 min dhe pasi eshte zbutur e hedhim ne nje ene vecmas. (Spinaqim mun ta hedhim edhe mbi omlete nderkohe qe piqet, une preferoj kete menyre pasi del me e shijshme )
Ne te njejtin tigan heshim vezen e rrahur, i shtojme siper djathin e bardhe dhe kur te jete pothuajse e pjekur omleta shtojme siper spinaqin qe e kaluam me pare ne tikan, per pak min kjo pjate eshte gati e palosim omleten dhe e servirim ne pjate,
Ju befte mire!
- Veze 2 kokra
- Djath i bardhe
- Hurdhra 2 thelpinj
- Spinaq 100 gr
- Kripe
Rahim vezet ne nje ene derisa te arihet nje mase homogjene , nderkohe vendosim ne zjar nje tikan qe nuk ngjit me pak vaj dhe pasi eshte nxehur hedhim spinaqin te sbutet per 1 min dhe pasi eshte zbutur e hedhim ne nje ene vecmas. (Spinaqim mun ta hedhim edhe mbi omlete nderkohe qe piqet, une preferoj kete menyre pasi del me e shijshme )
Ne te njejtin tigan heshim vezen e rrahur, i shtojme siper djathin e bardhe dhe kur te jete pothuajse e pjekur omleta shtojme siper spinaqin qe e kaluam me pare ne tikan, per pak min kjo pjate eshte gati e palosim omleten dhe e servirim ne pjate,
Ju befte mire!
Comments
Post a Comment