Perberesit:
Peshk Merluc
Hurdhra 2 thelpinj
Kripe
Vaj
Miell 2 luge gjelle
Pasi e kemi lare dhe pastruar mire e thajme dhe e marinojme me kripe dhe i lyejme pak me miell
Vendosim ne zjarr nje tigan me pak vaj dhe i kalojme ne skuqje 2 min nga c'do ane Me pas i kalojme ne taven e pjekjes ,
Si garniture shoqeruese perberesit"
Patate e kuqe e vogel
Karrota
Xhinxher
Majdanoz
Koper
Piper
Limon
Vaj
Kripe
Ne te njejtin tigan ku u kalua peshku hedhim per tu kaurdisir per pak min patatet, karrotat, shtojme erezat xhinxherin pak majdanoz, koper piper , pak leng limoni dhe kripen,I perziejme per rreth 3-4 min dhe i shtojme ne tave me peshkun dhe i fusim ne furre te paranxehur per 15 min ne temp 180'
Kur ti servirim i shtojme siper ereza te fresketa te grirra, majdanoz dhe koperr, Erezat jo vetem shtojne shijen por kane dhe vlera te shumta per shendetin,
Ju befte mire!
Peshk Merluc
Hurdhra 2 thelpinj
Kripe
Vaj
Miell 2 luge gjelle
Pasi e kemi lare dhe pastruar mire e thajme dhe e marinojme me kripe dhe i lyejme pak me miell
Vendosim ne zjarr nje tigan me pak vaj dhe i kalojme ne skuqje 2 min nga c'do ane Me pas i kalojme ne taven e pjekjes ,
Si garniture shoqeruese perberesit"
Patate e kuqe e vogel
Karrota
Xhinxher
Majdanoz
Koper
Piper
Limon
Vaj
Kripe
Ne te njejtin tigan ku u kalua peshku hedhim per tu kaurdisir per pak min patatet, karrotat, shtojme erezat xhinxherin pak majdanoz, koper piper , pak leng limoni dhe kripen,I perziejme per rreth 3-4 min dhe i shtojme ne tave me peshkun dhe i fusim ne furre te paranxehur per 15 min ne temp 180'
Kur ti servirim i shtojme siper ereza te fresketa te grirra, majdanoz dhe koperr, Erezat jo vetem shtojne shijen por kane dhe vlera te shumta per shendetin,
Ju befte mire!
Comments
Post a Comment