Perberesit:
Pasi i kemi lare mire te gjithe perberesit grijme holle lakren e bardhe dhe e hedhim ne nje tas, per tu bere me e bute dhe per me shume shije e punojme pak me dore qe te zbutet. shtojme sallaten jeshile karoten e grire ne fije, qepen portokallin e prere ne feta i trazojme te gjithe perberesit
Ne nje ene te vogel hedhim vajin e ullirit, uthullen, leng portokalli, kripen dhe i trazojme mire se bashku dhe e shtojme te sallata. Preferohet te konsumohet e fresket,
Ju befte mire !
- Lager e bardhe 200 gr,
- Sallate jeshile 1 tufe
- Karota 1cp
- Spec i kuq
- qepe e njome 2 cp
- Portokall 1 koker
- Vaj Ulliri 2 luge
- Uthull molle 2 luge
- Kripe
Pasi i kemi lare mire te gjithe perberesit grijme holle lakren e bardhe dhe e hedhim ne nje tas, per tu bere me e bute dhe per me shume shije e punojme pak me dore qe te zbutet. shtojme sallaten jeshile karoten e grire ne fije, qepen portokallin e prere ne feta i trazojme te gjithe perberesit
Ne nje ene te vogel hedhim vajin e ullirit, uthullen, leng portokalli, kripen dhe i trazojme mire se bashku dhe e shtojme te sallata. Preferohet te konsumohet e fresket,
Ju befte mire !
Comments
Post a Comment