Gjelle me mashurka, karrota dhe patate


Perberesit:

Mish vici  ose pule
Mashurka jeshile  300gr
Karrota 2,3 cp
Patate 2 kokrra mesatare
Qepe 1 kokerr
Domate 1 koker e pjekur mire ose salce domate 1 luge gjelle
Vaj ulliri
Ereza rrigon, piper, maldanoz te fresket
Kripe
Se pari pregatisim perberesit
Presim mishin ne pjese , pastrojme dhe grijme imet qepen, karrotat dhe patatet i presim ne kubik, mashurkat i pastrojme nga pjeset fundore dhe i copetojme ne pjese me te vogla,
Vendosim ne tenxhere mishin te kaurdiset pak min, shtojme qepen dhe e kaurdisim derisa te zbutet qepa, shtojme patatet, karotat salcen e domates ose domaten e grire ne rende, dhe pasi i kemi perzier mire shtojme kripen , erezat dhe uje te nxehte dhe i lem te zjejne per rreth 40 min ne zjarr mesatar

Ju befte mire!

Comments

Post a Comment